Quiz samenvatting
0 van 3 vragen beantwoord
Vragen:
- 1
- 2
- 3
Informatie
Als je dit experiment hebt uitgevoerd kun je met deze quiz je achtergrondkennis testen.
U heeft de quiz al eerder gemaakt. Daarom kunt u de quiz niet nog eens maken.
De quiz wordt geladen...
Je moet een account aanmaken of inloggen om de quiz te beginnen.
De volgende quiz moet afgerond zijn alvorens deze te beginnen:
Resultaten
0 van 3 vragen correct beantwoord
Uw tijd:
Tijd voorbij
U heeft 0 van 0 punten gehaald (0)
Gemiddelde score |
|
Uw score |
|
Categorieën
- Niet gecategoriseerd 0%
- 1
- 2
- 3
- Beantwoord
- Beoordeling
-
Vraag 1 van 3
1. Vraag
De afbraak van het aminozuur tryptofaan resulteert in de vorming van
Correct
Incorrect
-
Vraag 2 van 3
2. Vraag
Wat is tryptofaan voor een stof?
Correct
Incorrect
-
Vraag 3 van 3
3. Vraag
Slechts enkele micro-organismen zijn in staat tryptofaan te hydrolyseren tot indol, waarvan Escherichia coli de belangrijkste is.
Is deze bewering juist of onjuist?Correct
Incorrect